Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την άλλη Τρίτη. Στις 23 Ιουνίου το ΠΑΜΕ.

21 Ιουνίου 201015:12

ergatiko_poreiaΗ Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Γενικής Απεργίας, μαζί με τη Γ.Σ.Ε.Ε., για την Τρίτη 29 Ιουνίου, με τα παρακάτω αιτήματα:

1. Ασφαλιστικό

2. Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις

3. Έμμεση κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

‘Όλοι οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις αγωνιστικές – απεργιακές κινητοποιήσεις τους, ενεργοποιώντας όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να αντισταθούν δυναμικά και να αποκρούσουν τις νέες αντιλαϊκές, αντεργατικές και αντιασφαλιστικές νομοθετικές ρυθμίσεις που με την αδιάλλακτη και βάναυσα ετσιθελική στάση της, φέρνει η Κυβέρνηση, εκτελώντας, με απαράδεκτη και προκλητική ευθυγράμμιση, τις επαίσχυντες  εντολές της ΤΡΟΪΚΑΣ’, υποστηρίζει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, ενημερώνοντας για την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Στις 23 Ιουνίου το ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι συνεχίζει τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας  για τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Σε συνεργασία με σωματεία έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία στις 23 Ιουνίου, με συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr