60χρονος υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ «ψάρευε» ανήλικα αγόρια μέσω Facebook !

17 Νοεμβρίου 201423:43

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 60χρονος άνδρας, υπάλληλος της Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο οποίος έστηνε παγίδες σε ανήλικα αγόρια μέσω Facebook.

Ο 60χρονος οικογενειάρχης, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, με ένα πλαστό προφίλ, με το όνομα Στιβ Παπάς «αλίευε» μέσω internet 13χρονα αγόρια και τα αποπλανούσε, έως ότου έγινε καταγγελία στην αστυνομία και του έστησαν παγίδα.

Οι αστυνομικοί δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με στοιχεία αγοριού που δήλωνε ανοιχτά τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις, και ο 60χρονος άρχισε να συνομιλεί με το υποτιθέμενο αγόρι για 2 μήνες προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, από τη συνομιλία αυτή προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος ανηλίκου, ενώ κανόνισε να συναντηθεί με το υποτιθέμενο αγόρι.

Το ραντεβού κλείστηκε στο διαμέρισμα του 60χρονου στην Θεσσαλονίκη, και εκεί μετέβη αστυνομικός και τον συνέλαβε. Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν σεξουαλικά βοηθήματα και προφυλακτικά.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ασέλγεια παρά φύσει με ανήλικο, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου που δεν συμπλήρωσε τα 15έτη, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατεξακολούθηση.

Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί ο γενικός επιθεωρητης Δημόσιας Διοίκησης ο οποίος ζήτησε άμεσα τον πειθαρχικό έλεγχο του υπαλλήλου.

Ο άνδρας θα απολογηθεί στην υπηρεσία του για την απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κατεξακολούθηση με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.

protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr