Τηγανητή γλυκοκολοκύθα

6 Μαΐου 201415:00

Η κολοκύθα σε μια νοστιμότατη εκδοχή!
Συστατικά

1 κίτρινη κολοκύθα (περίπου 1 κιλό)
Αλεύρι
2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
1 λεμόνι (χυμός)

Tρόπος παρασκευής συνταγής
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε στενόμακρες φέτες περίπου 3-4 εκατοστά.
Την αλατίζουμε.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει καλά.
Αλευρώνουμε τις φέτες και τις τηγανίζουμε δυνατή φωτιά.
Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε μία πιατέλα που έχουμε στρώσει ένα-δυο φύλλα χαρτί κουζίνας για να στραγγίζει το λάδι.
Περιχύνουμε το χυμό του λεμονιού και σερβίρουμε.

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr