Στα θρανία κρεοπώλες, εστιάτορες και ζαχαροπλάστες

13 Μαρτίου 201317:13

Το Κ.Ε.Κ. ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου, πρόκειται να υλοποιήσει σειρά σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 487/2000, δημιουργείται η υποχρέωση για το προσωπικό των επιχειρήσεων που χειρίζονται τρόφιμα (π.χ. εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, καφετέριες κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, σνακ μπαρ, οπωροπωλεία κ.λ.π.) να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στο χειρισμό τροφίμων. Με τη νέα υγειονομική διάταξη η βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης είναι απαραίτητη προκειμένου οι επιχειρήσεις να λάβουν την άδεια λειτουργίας.Η κατάρτιση έχει διάρκεια 10 ώρες και θα υλοποιείται σε 2 πεντάωρα. Τα έντυπα αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν από τα Γραφεία της Ομοσπονδίας, Λ. Δημοκρατίας 307 όροφος 4ος, Επιμελητήριο Έβρου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 έως 14:00 , και είναι απαραίτητα τα εξής δικαιολογητικά : Σφραγίδα της επιχείρησης. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.     Βεβαίωσηέναρξης επιτηδεύματος (αν πρόκειται για κατάρτιση εργοδότη). Βεβαίωση ΑΦΜ/ΔΟΥ ( αν πρόκειται για κατάρτιση εργαζομένου). Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr