Rib-eye μπριζόλες στα κάρβουνα με βούτυρο με σκόρδο και μαϊντανό

22 Οκτωβρίου 201416:00

Ζουμερές σπαλομπριζόλες στα κάρβουνα, με αρωματισμένο βούτυρο. Κλασική επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Υλικά
6 σπαλομπριζόλες χωρίς κόκκαλο (Rib-eye)
100 γρ. βούτυρο αγελάδος ανάλατο μαλακό
1 φλιτζάνι μαϊντανό
6 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι

Μερίδες: 6

Πρόσθετες Πληροφορίες
Ανάβουμε το μπάρμπεκιου σε δυνατή φωτιά.
Βάζουμε ανάλατες τις μπριζόλες στη σχάρα.
Εν τω μεταξύ σ’ ένα γουδί βάζουμε το βούτυρο, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα.
Γυρνάμε στα 8 λεπτά μια φορά τις μπριζόλες και τις ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Βάζουμε από ένα κουταλάκι βούτυρο σε κάθε μπριζόλα και με μια σπάτουλα τις βάζουμε στα πιάτα.
Τις κόβουμε λωρίδες και σερβίρουμε.

Διάρκεια: 30 λεπτά

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr