Περιφέρεια ΑΜΘ: Συνάντηση με τους αγρότες της Ξάνθης το Σάββατο

9 Δεκεμβρίου 201520:00

Ανοιχτή πρόσκληση σε αγρότες για την ενημερωτική συνάντηση της ΠΑΜ-Θ με θέμα: «Να ξαναχτίσουμε τον αγροτικό χώρο προς όφελος των παραγωγών. Να οδηγηθούμε σε ωφέλιμες συνεργασίες» απευθύνεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση εργασίας για την ανάγκη δημιουργίας συνεργασιών και δικτυώσεων μεταξύ των παραγωγών, ομοίων ή ομοειδών αγροτικών προϊόντων (γεωργικών, κτηνοτροφικών, αλιευτικών), οριζοντίως του αγροδιατροφικού τομέα και τη δημιουργία αλυσίδων αξίας, προς όφελος των παραγωγών, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

10:00            

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ, κ. Γεωργίου Παυλίδη

10:15-10:45  

Αγροτικά Προϊόντα, Δικτύωση & Συνεργασία για την Αξιοποίηση   τους στην Διαχείριση ενός Τουριστικού Προορισμού μικρής   κλίμακας.

Εισηγητής: Ευάγγελος Κυριακού, ειδικός σε θέματα
                   Τουρισμού .

10:45-11:15  

Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα: Πρωτογενής Τομέας – Καινοτομία –    
Υπεραξία – Βιωσιμότητα
                      

 

Εισηγητής: Αθανάσιος Βακάλης, Πρόεδρος Συνεταιρισμού
                   ΘΕΣγάλα

11:15-11:45  

Συνεταιρισμός ΘΕΣγη: Συνεργατισμός ως Προϋπόθεση για το   Μέλλον του Πρωτογενούς Τομέα.

                       

Εισηγητής: Παναγιώτης Καλφούντζος, Πρόεδρος Συνεταιρισμού
                   Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣγη

11:45-12:30  

Συζήτηση για την Δικτύωση στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των αγροτικών προϊόντων –υπηρεσιών

 Η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και πολιτών κρίνεται αναγκαία για την αναπτυξιακή πορεία του Αγροτικού χώρου της Περιφέρειας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr