O Στέφανος Σπάρταλης επανεξελέγη Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο ΔΠΘ

2 Ιουνίου 201322:57

Ο Καθηγητής Στέφανος Σπάρταλης  συνεχίζει ως Πρόεδρος του Τμήματος Μηχνανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.

Όπως έγινε γνωστό από την εφορευτική επιτροπή, που απάρτιζαν ο Καθηγητής Χ. Αραπατσάκος και οι Επίκουροι Καθηγητές Α. Τσίγκας και Θ. Καρακατσάνης, την  Tετάρτη 29.05.2011 πραγματοποιήθηκαν οι  εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Τμήματος για την περίοδο 1.9.2013-31.8.2015. Πρόεδρος εξελέγη παμψηφεί ο Καθηγητής κ. Στέφανος Σπάρταλης ο οποίος συγκέντρωσε το σύνολο των ψηφισάντων Καθηγητών του Τμήματος. Σημειώνεται ότι ο Καθηγητής κ. Στέφανος Σπάρταλης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση του Προέδρου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr