sekap exoteriko

Oι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ είδαν ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ και βλέπουν Βενιζέλο στις 11.00

2 Αυγούστου 201219:20

SEKAP_EXOTERIKOΣυνάντηση με τους εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ είχαν στην Αθήνα την Πέμπτη οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ που ολοκληρώνουν την Παρασκευή τις προσπάθειες και τις ενεργειές τους, μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της πώλησης της ΑΤΕ.

Το κλίμα που διαπίστωσαν ήταν θετικό με στις συναντήσεις με τα δύο κόμματα ενώ μετά από αρκετές δυσκολίες λόγω των σοβαρών προβλημάτων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο τοπικός βουλευτής Δ. Σαλτούρος έκλεισε για τις 11 το πρωί της Παρασκευής, το ραντεβού με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο, στο γραφείο του στην Ιπποκράτους, που θα είναι και το τελευταίο πριν επιστρέψουν.

Ανάμεσα στα θετικά που εκτιμούν οι εργαζόμενοι είναι ότι με την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται ότι θα παραστεί στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις ο Πρόεδρος της ΑΤΕ Η. Πανταλάκης, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό. Το κλίμα που έχουν  εισπράξει γενικώς, όπως και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν ότι είναι θετικά και θεωρούν ότι έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πίεσης και ενημέρωσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr