nosokomeio_exoteriko_2

4 συλλήψεις στην Ξάνθη για το κύκλωμα διακίνησης βρεφών

8 Φεβρουαρίου 201117:03

nosokomeio_exoteriko_2Πολύ κοντά στην  εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης βρεφών βρίσκεται η Αστυνομία της Καβάλας , προσπάθεια στην οποία εντάσσεται η σύλληψη της νεαρής αλλοδαπής μητέρας τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Ξάνθης, την οποία αποκάλυψε το XanthiPress.gr

Τρεις ακόμη συλλήψεις έχουν γίνει ενώ οι έρευνες που είναι σε εξέλιξη, έχουν επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Η σπείρα έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας όταν αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως άτεκνο ζευγάρι σε συνάντηση που έγινε στην Ξάνθη με έναν ημεδαπό από την Ξάνθη και ένα Βούγλαρο Υπήκοο, προκειμένου να αγοράσουν το βρέφος που κυοφορούσε η νεαρή γυναίκα αντί 14.000 όπως και συμφωνήθηκε.

Το βρέφος γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου ενώ η αγοραπωλησία έγινε έξω από τη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου της Ξάνθης, όπου δόθηκαν τα χρήματα και οι εμπλεκόμενοι, γονείς και μεσάζοντες, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη, τέσσερα  άτομα και συγκεκριμένα η 25χρονη μητέρα, ένας Βούλγαρος 38 ετών και μια βουλγάρα 29 ετών που μεσολάβησαν , ενώ στην περιοχή του Ευλάλου συνελήφθη και ένας ημεδαπός 31χρονος που έκανε επίσης το μεσάζοντα της συναλλαγής.

 Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Αστυνομίας είναι κοντά στη σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr