Καλοκαιρινό κουσκούς με μπακαλιάρο φιλέτο

29 Ιουνίου 201518:00

Γιορτινό πιάτο της Τυνησίας και του Μαρόκου, το κους-κους με ψάρι είναι ένα ανάλαφρο, γιορτινό πιάτο της παρέας γεμάτο με τα πιο φινετσάτα αρώματα της Ανατολής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr