Καλαμαράκια γιουβέτσι σε αρώματα ούζου

25 Δεκεμβρίου 201411:56

Θαλασσινά και ψάρια ταιριάζουν πολύ με τα αρώματα του ούζου που αναδεικνύει διακριτικά τη γεύση τους. Σε αυτό το πιάτο συνδυάζουμε το άρωμά του με καλαμαράκια και νόστιμο κριθαράκι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr