-jasminrice

Ρύζι Γιασμίν (Jasmin)

23 Νοεμβρίου 201010:19

-jasminriceΗ Βασική συνταγή για ρύζι γιασμίν. Δεν στέκεται μόνο στην Ιαπωνική κουζίνα αλλα συνοδεύει με μεγάλη επιτυχία όλα μας τα πιάτα!

Συστατικά συνταγής
  • 300 γρ. ρύζι γιασμίν
  • 620 ml νερό
Οδηγίες συνταγής
Βράζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα. Όταν βράσει ρίχνουμε το ρύζι και περιμένουμε να βράσει. Ύστερα καλύπτουμε με το καπάκι και χαμηλώνουμε την φωτιά. Σιγοβράζουμε για 15-20′ ή μέχρι το νερό να απορροφηθεί και το ρύζι να είναι μαλακό. Απομακρύνουμε το ρύζι από την φωτιά και ανακατεύουμε το ρύζι με μια ξύλινη κουτάλα.

Διάρκεια: 15 – 20 λεπτά

http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr