glyko-rozalia

Γλυκό Ροζαλία

25 Μαΐου 201210:00

glyko-rozaliaΓλυκό  Ροζαλία


ΥΛΙΚΑ

150  γραμμάρια  φρέσκο  βούτυρο  ,  5  αυγά  ,  150  γραμμάρια  ζάχαρη  άχνη  ,  1  φακελάκι  βανίλια  και  150  γραμμάρια  αλεύρι  .  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Βάζουμε  σε  μία  λεκανίτσα  το  βούτυρο  και  το  χτυπάμε  μέχρι  να  γίνει  κρέμα  .  Μετά  βάζουμε  την  ζάχαρη  άχνη  ,  την  βανίλια  και  τ’  ασπράδια  των  αυγών  χτυπημένα  καλά  μαρέγκα  .  Τ’  ανακατεύουμε  ελαφριά  για  να  γίνουν  μία  μάζα  .  Μετά  βουτυρώνουμε  ένα  ταψί  και  το  πασπαλίζουμε  με  αλεύρι  .  Ύστερα  παίρνουμε  με  ένα  κουτάλι  από  το  υλικό  και  το  τοποθετούμε  στην  λαμαρίνα  .  Το  ψήνουμε  σε  μέτριο  φούρνο  .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr