giortes_11_mousades_kontopoulos_1

2η μέρα στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης (φωτο)

5 Σεπτεμβρίου 201107:33

giortes_11_mousades_kontopoulos_1Με τη συναυλία των των Bαγγέλη Κοντόπουλου , Αντώνη Μουσαδέ, και On the Road συνεχίστηκε για 2η μέρα το πρόγραμμα στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης.

Οι Καλλιτέχνες από την Ξάνθη συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού με τη μουσική της, άλλωστε οι συνθέσεις του Βαγγέλη Κοντόπουλου ακούγονται πια σε όλη τη χώρα με πολύ γνωστές φωνές ενώ ο τραγουδοποιός Αντώνης Μουσαδές έχει αναπτύξει από χρόνια τη σχέση με το κοινό της πόλης.

Στην Εναλλακτική σκηνή η σχολή του Άγγελου Μουρβάτη παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην Ποπ & Ροκ μουσική. Οι παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίστηκαν σε όλη την πόλη ενώ η προσέλευση του κόσμου είναι σταθερή σε όλη την έκταση της Παλιάς Ξάνθης.

Τα στέκια των Συλλόγων έχουν τη γνώριμη εικόνα τους, όπως κάθε χρόνο, το εναλλακτικό στέκι των «Βατράχων» συνεχίζει χωρίς σουβλάκια και αρκετά νεανικά. Οι Πρόσκοποι και οι Οδηγοί, κρατούν επίσης το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα σε σχέση με τα υπόλοιπα στέκια.

 giortes_11_mousades_kontopoulos_2giortes_11_mousades_kontopoulos_3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr