diarriktis

Εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε διαπράξει 24χρονος τον Αύγουστο του 2012

20 Ιουνίου 201310:48

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη που είχε διαπραχθεί, την 23/24-8-2012, σε επιχείρηση της Αλεξανδρούπολης και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Αναλυτικότερα, ο 24χρονος, την 23/24-8-2012, διέρρηξε επιχείρηση και αφαίρεσε από το εσωτερικό της δύο οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr