Μπουτάκια κοτόπουλου «ντυμένα» με μουστάρδα

16 Ιουνίου 201415:00

Τρυφερά μπουτάκια κοτόπουλου φοράνε τη στολή της μουστάρδας και μεταμφιέζονται σε ένα γευστικό πιάτο με μουστάρδα.
Συστατικά

4 μπουτάκια κοτόπουλου
300 γρ. φρυγανιά τριμμένη
2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα μαλακιά
Λάδι για το τηγάνισμα : 400 ml ηλιέλαιο
2 αυγά χτυπημένα
Αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι ανάλογο

Tρόπος παρασκευής συνταγής
Βράζουμε καλά τα μπουτάκια από το κοτόπουλο 10 λεπτά
Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί
Τα καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και στην συνέχεια τα αλείφουμε με τη μουστάρδα
Τα αλευρώνουμε
Τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό.
Τέλος τα πανάρουμε με τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή θερμοκρασία έως ότου κάνουν μία καλή τραγανή κρούστα

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr