dimarxeio xanthis best 1

341+3 οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης. Πως τοποθετήθηκαν στο νέο οργανόγραμμα

4 Αυγούστου 201309:18

Στους 341 ανέρχονται οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι της κεντρικής υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης, όπως αυτοί τοποθετήθηκαν με στις θέσεις τους με βάση το νέο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας που έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ πρόσφατα ενώ στον αριθμό αυτό προστίθενται 3 υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι στο Δήμο Ξάνθης.

Ο αριθμός των 341 υπαλλήλων δεν περιλαμβάνει τους υπαλλήλους των Νομικών Προσώπων (Στέγης Πολιτισμού και Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας/Παιδικών Σταθμών) καθώς και της ΔΕΥΑΞ, οι οποίοι δεν ανήκουν στην Κεντρική Υπηρεσία του Δήμου.

3 Τμήματα με 22 υπαλλήλους υπάγονται απευθείας στο Δήμαρχο ενώ οι κύριος όγκος ανήκει στις 8 Διευθύνσεις που υπάγονται στη Γενική Διεύθυνση: 32 υπάλληλοι στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 18 υπάλληλοι στις Οικονομικές Υπηρεσίες,  8 υπάλληλοι στο Τμήμα Προγραμματισμού, 100 υπάλληλοι στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, 47 στις Τεχνικές Υπηρεσίες, 56 στην Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού, 19 στα ΚΕΠ, 21 στο Τμήμα Δόμησης (πρώην Πολεοδομία της Νομαρχίας), 18 στην Αποκεντρωμένη Υπηρεσία της Σταυρούπολης και των δύο Καποδιστριακών Οικισμών Ευμοίρου και Κιμμερίων.

Τέλος, 3 υπάλληλοι ορισμένοι χρόνου τοποθετούνται με αποφάσεις του ΑΣΕΠ σε αντίστοιχα της ειδικότητάς τους τμήματα.

Aναλυτικά οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης. Kλικ εδώ

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr