gr-msn

3.120.000 επισκέπτες στο MSN.gr τον Δεκέμβριο

23 Ιανουαρίου 201021:31

gr-msnΣύμφωνα με την έρευνα της AGB Nielsen/Nielsen Online για την κίνηση στο ελληνικό internet, το MSN.gr προσέλκυσε μόνο τον μήνα Δεκέμβριο 3.120.000 επισκέπτες.

 

Νούμερο ρεκόρ όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της Microsoft που αναφέρει το xblog, που κατατάσσει την πύλη της εταιρίας στην πρώτη θέση με τα πιο δημοφιλή sites στην Ελλάδα.

Η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του MSN.gr μέσα στο σύντομο διάστημα της οκτάμηνης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, οφείλεται στο ιδιαίτερα ελκυστικό περιεχόμενο του, το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές στήλες, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες Windows Live, τη δημοφιλέστερη ομάδα διαδικτυακών υπηρεσιών.

Η Βάλια Παπασπύρου, Executive Producer του MSN.gr δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να βλέπουμε το MSN.gr στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης για το μήνα Δεκέμβριο. Ως επόμενο βήμα, σχεδιάζουμε τον εμπλουτισμό του περιεχομένου μας με ακόμα πιο πολλές υποκατηγορίες, που θα καλύπτουν ακόμα περισσότερο τα ενδιαφέροντα των Ελλήνων χρηστών».

«Το MSN.gr είναι εμπορικά πετυχημένο στην Ελλάδα από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Η ευρεία κάλυψη, το premium περιβάλλον, η δυνατότητα στόχευσης του κοινού βάσει ενδιαφερόντων, η πληθώρα δημιουργικών λύσεων και φυσικά η μετρήσιμη αποτελεσματικότητά του, είναι οι βασικοί λόγοι της εντυπωσιακής πορείας του και σε επίπεδο διαφημιστικής απορρόφησης», δήλωσε ο κ. Οδυσσέας Ντότσικας, Διευθύνων Σύμβουλος της thinkdigital

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr