godosidis_syn_typi

Γ. Γκοδοσίδης: Συνελήφθησαν οι ληστές της Πλάτωνος, χωρίς τη λεία

11 Ιουνίου 201206:27

godosidis_syn_typiΣυνολικά 5.000 αγγίζει η λεία των ληστών του Σαββάτου στην Ξάνθη, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να βρεθεί η λεία τους.



Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Γκοδοσίδης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ασφάλεια της Ξάνθης για το γεογνός ότι μέσα σε μερικές ώρες βρέθηκε στα ίχνη των δύο ημεδαπών δραστών, τους οποίους και αναγνώρισαν τα θύματα. Οι δύο δράστες με την απειλή όπλου, χωρίς να καλύπτουν το πρόσωπό τους και ενώ το σημείο παρακολουθείτο από κάμερες, πήραν από το ταμείο του πρατηρίου τσιγάρων επί της Πλάτωνος με Βελισσαρίου περίπου 4.500 ευρώ, ένα κινητό και μια τσάντα ενός πελάτη που περιείχε 250 ευρώ, πριν τραπούν σε φυγή.

Ήταν το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται στο κατάστημα καθώς είχε προηγηθεί διάρρηξη προ καιρού. Μάλιστα, όπως σημειώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής το τελευταίο δεκαήμερο υπήρξε έξαρση περιστατικών κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων που εντοπίζονται κυρίως μέσα στην πόλη της Ξάνθης και έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στις διωκτικές αρχές.

4 στις 5 ένοπλες ληστείες στην Ξάνθη, εξιχνιάστηκαν

Από τις 5 ένοπλες ληστείες που έχουν σημειωθεί στην Ξάνθη μέσα στο 2012 , οι 4 εξιιχνιάστηκαν ενώ και η 5η βρίσκεται σε καλό δρόμο, ανέφερε ο Γ. Γκοδοσίδης. «Λόγω της οικονομικής κρίσηςη, άμεση προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η πάταξη της εγκληματικότητας ώστε ο Πολίτης να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος», σημείωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr