22χρονος έκλεψε δίκυκλα στην Αλεξανδρούπολη

9 Νοεμβρίου 201515:16

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) κλοπές δίκυκλων οχημάτων, που διαπράχθηκαν, τον τελευταίο μήνα, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη χθες (8-11-2015) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, τον τελευταίο μήνα, αφαίρεσε, από την Αλεξανδρούπολη, δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα δίκυκλα οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr