xanthi-gazo

Πρόκριση… με την ψυχή στο στόμα!!!

23 Δεκεμβρίου 201220:49

xanthi-gazoΣτα πέναλτι έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι, για να μπορέσει η Ξάνθη να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον μαχητικότατο Εθνικό Γαζώρο.

Τι και αν η Ξάνθη αγωνίστηκε κυρίως με βασικούς ποδοσφαιριστές, τι και αν ο αντίπαλος είναι ομάδα μικρότερης κατηγορίας η εικόνα της ομάδας της Θράκης ήταν για ακόμη μια φορά αποκαρδιωτική «ταλαιπωρώντας» με την αγωνιστική της παρουσία τον κόσμο που μάλιστα… πλήρωσε κιόλας για να τους δει.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν εμφανώς με διάθεση να καθαρίσουν το παιχνίδι αλλά τόσο ο Πλατέλλας όσο και ο Ονουάτσι δεν μπορούσαν να βρουν εστία. Όλα αυτά μέχρι το 23’ όταν από το πουθενά οι Σερραίοι βρέθηκαν να προηγούνται όταν μετά το σουτ του Κωσταντινίδη ο Γούτας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε να αναπαυτεί στην εστία του Λυμπερόπουλου, θα περίμενε κανείς να δει κάποια αντίδραση αλλά που.. μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους οι παίκτες της Ξάνθης αναλώθηκαν σε κουραστική κατοχή μπάλας, χωρίς να απειλήσουν τον Βαλσαμάκη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο XanthiSports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr