koulouria

Ερώτηση ΚΚΕ για την παροχή δεκατιανού στους μαθητές

9 Δεκεμβρίου 201207:25

koulouriaΤην έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου για να εφαρμόζει πολιτική ενίσχυσης των οικογενειών που δεν μπορούν να παρέχουν στα παιδιά τους, το δεκατιανό στο σχολείο, προτείνουν βουλευτές του ΚΚΕ με ερώτησή τους .

Στο κείμενοτων βουλευτών Γερασιμίδου-Κωνστανόπουλου, ζητούν έμμεσα κάτι τέτοιο να αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα και, όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος της Συσπείρωσης στην Ξάνθη Γιώργος Κολλάρος, να περάσει στους Δήμους.

Ο Γιώργος Κολλάρος υπενθυμίζει περιστατικά στην Ξάνθη αλλά και ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη που ώθησαν τους βουλευτές να καταθέσουν την ερώτηση. Υπεθυνίζεται, πάντως, ότι στην Ξάνθη λόγω της έξαρσης του φαινομένου που είχει παρατηρηθεί πέρυσι, δραστηριοποιήθηκε η Ομάδα Κοινωινκής Αλληλεγγύης που, εκτός των άλλων στραττηριοποιείται στον τομέα και πρωτοστάτσε στην παροχη δεκατιανού σε μαθητές που εντοπίστηκαν σε σχολεία της Ξάνθης, παρά τα φορολογικά προβλήματα που έχουν προκψεύ.

«Η Ξάνθη είναι πραγματικά μια περιοχή που το έχει ανάγκη» σημειώνει ο Γιώργος Κολλάρος που προσθέτει ότι με ανεργία που προσεγγίζει πια το 40%, είναι απαραίτητο να γίνει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr