Still1124 00001

Μικρή συμμετοχή στο συλαλλητήριο της ΑΔΕΔΥ για τη διαθεσιμότητα

24 Νοεμβρίου 201218:57

Still1124 00001Μικρή ήταν η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ το Σάββατο στην Πλατεία της Ξάνθης.

Το μέτρο της διαθεσιμότητας είναι το πρόβλημα που ωθεί σε νέες κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο των αντιδράσεων Παρότι υπήρξε μεγάλο προετοιμασία και κινητοποίηση από τους συνδικαλιστές, εντούτοις, η συμμετοχή και, κυρίως, η αλληλεγγύη απέναντι σε αυτούς που πλήττει το μέτρο, δεν ήταν η αναμενόμενη.

Όπως δήλωσε η Γεν. Γραμματέας του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Αριάννα Παπαϊωάννου, « Η χειρότερη μορφή τρομοκρατίας είναι η πείνα, η ανεργία και η φτώχια. Αν συνδυάσουμε αυτό το νέο νόμο με το αυστηρότατο πειθαρχικό που έχει έρθει στους χώρους εργασίας, τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα.»

Όπως αναφέρει η Γεν. Γραμματέας του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, οι υπάλληλοι είναι αποφασισμένοι να μην δώσουν ονόματα συναδέλφων τους και σημειώνει ότι παραμένουν στους δρόμους. Πάντως η συμμετοχή απογοήτευσε τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου ενώ αυτοί που κυρίως βρέθηκαν στην πλατεία ήταν εκπαιδευτικοί που δεν πλήττει το νέο μέτρο.

Still1124 00002Still1124 00000

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr