london 2

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Λονδίνο

13 Νοεμβρίου 201208:36

london  2Με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους, όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης παραβρέθηκε με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ όπου συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «WTM 2012» στο Λονδίνο, θέλοντας έτσι να διαφημίσει και να κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς την περιοχή .

Στην έκθεση αυτή παραβρέθηκαν και επισκέφθηκαν το stand της Περιφέρειάς ΑΜ-Θ η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Μεγάλη Βρετανία Νέλλα Τυλιανάκη, ο πρόεδρος ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος Εμπορίου-Τουρισμού της ΠΕ Έβρου διένειμαν έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό τουριστικό υλικό, απ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα για την παραλιακή ζώνη και την ξενοδοχειακή υποδομή της, καθώς και για τα νησιά της Θάσου και Σαμοθράκης.

Τέλος, τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ, πολλές εκδηλώσεις οι οποίες είχαν ενισχυτικό χαρακτήρα με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας σ’ αυτό δυναμώνοντας έτσι τις προσπάθειες όλων

london 1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr