anergia-seira

Συνάντηση το απόγευμα στη Γενισέα και φορείς και άνεργους από την πρωτοβουλία ΑΛΦΙΤΟΠΩΛΙΣ

7 Νοεμβρίου 201207:26

anergia-seira

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΑΛΦΙΤΟΠΩΛΙΣ» στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Παραγωγή και Εμπορία Τοπικών προϊόντων και προώθησής τους μέσω του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Δικτύωσης. Εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας κατ’ οίκον σε ηλικιωμένα άτομα καθώς και σε άτομα που βρίσκονται στην διαδικασία ανάρρωσης» η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συμμετέχουν οι παρακάτω φορείς:

  1. 1.ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ,
  2. 2.ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ,
  3. 3.ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ,
  4. 4.ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,
  5. 5.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ UNICEF,
  6. 6.ΠΑΣΕΓΕΣ
  7. 7.Σ.ΑΜΟΙΡΑΣ – Δ.ΜΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ Ο.Ε., (συντονιστής),
  8. 8.ERGOWAY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΕΚ ΕΠΕ,

καλεί την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο «Γεώργιος Χιάλης» στην Γενισέα Ξάνθης, Ανέργους που είναι μόνιμοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Αβδήρων και πληρούν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ 45-64 ΕΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
  • ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ
  • ΑΤΟΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ / ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ

να παρευρεθούν στην εκδήλωση, για ενημέρωση του συγκεκριμένου προγράμματος που αφορά στην κατάρτιση, συμβουλευτική και προώθηση τους στην απασχόληση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr