stylianidis kontino 2

Δήμαρχος Ξάνθης; Δεν αυξάνονται φέτος τα Δημοτικά Τέλη !

1 Νοεμβρίου 201203:15

stylianidis kontino 2Την πρόθεσή του να μην προχωρήσει ο Δήμος Ξάνθης σε αυξήσεις των δημοτικών τελών εξέφρασε ο Δήμάρχος Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίςη σε δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένω, ερωτηθείς για το ενδεχόμενοι να ακολουθήσει την τακτική του Δήμου Αβδήρων ο οποίος πρόσφατα αύξησε τα δημοτικά τέλη , ανέφερε ότι δεν είναι στις προθέσεις του Δήμου μια ακόμη αύξηση.

Όπως σημείωσε τα νοικοκυριά περνούν δύσκολες μέρες και κάθε επιπλέον επιβάρυνση είναι επώδυνη. Βέβαια, ανέφερε ότι τα οικονομικά των Δήμων είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά τις μειώσεις των κεντρικών πόρων, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρξει αύξηση, τουλάχιστον με τη φετική χρονιά, αφήνοντας μόνο λίγες πιθανότητες αυτό να συμβεί τη μεθεπόμενη χρονιά.

Τέλος, σχολιάζοντας τη μείωση των δημοτικών τελών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε ήδη αρκετά υψηλό τίμημα (διπλάσιο από αυτό του Δήμου Ξάνθης) και άρα τη δυνατότητα να το μειώσει ενώ αντίστροφα ο Δήμος διαθέτει τους χαμηλότερους συντελεστές και δεν μπορεί να τους μειώσεις ιδιαίτερα,

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr