ergatikes 2

Επιστολή Αλ. Κοντού στον Υφυπουργό Εργασίας : Ζητά αλλαγή στο ύψος του τιμήματος για τις Εργατικές

30 Οκτωβρίου 201213:15

ergatikes 2Επιστολή προς τον Υφυπουργό Εργασίας για το πρόβλημα με το τίμημα που ζητά ο ΟΕΚ από τους δικαούχους του οικισμού των Νέων Εργατικών Κατοικιών στη Νεάπολη Ξάνθης, έστειλε ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.

Σε προσωπικό τόνο και αφού εκθέτει το πρόβλημα που δημιουργείται, ο βουλευτής της ΝΔ ζητά από τον αρμόδιο Υφυπουργό να μεριμνήσει ώστε το τίμημα να είναι ανάλογο με αυτό που πλήρωσαν δικαιούχου κοντά στην περιοχή του οικισμού OEK Ξάνθη IV

Στην Επιστολή αναφέρει ο Αλέξανδρος Κοντός:

Αγαπητέ Νίκο,

Με πρόσφατη απόφαση του ΟΕΚ , οι δικαιούχοι από το 2000 των εργατικών κατοικιών Νεάπολης Ξάνθης του οικισμού ΟΕΚ Ξάνθη ΙV, κλήθηκαν να πληρώσουν ως αντίτιμο , προκειμένου να τους παραχωρηθούν οριστικοί τίτλοι ιδιοκτησίας , το ποσό των 585 ευρώ ανα τετραγωνικό μέτρο.

Επισημαίνεται πως το τίμημα για τις προηγούμενες εργατικές κατοικίες ήταν 347 ευρώ ανα τετραγωνικό μέτρο και δεδομένου ότι στην συγκεκριμένη περιοχή το 50% των κατοίκων λόγω της οικονομικής κρίσης είναι άνεργοι, το ποσό των 585 ευρώ κρίνεται υπερβολικά υψηλό , με αποτέλεσμα οι 271 οικογένειες δικαιούχων να αδυνατούν να το πληρώσουν.

Κατά συνέπεια σε παρακαλώ να καταβάλεις κάθε προσπάθεια έτσι ώστε, το τίμημα να διαμορφωθεί στα ίδια επίπεδα με αυτό που κατέβαλαν οι δικαιούχοι των κατοικιών που βρίσκονται πλησίον της περιοχής αυτής.

 

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr