venizelou 11

Ατύχημα στη Βενιζέλου και ανησυχία των κατοίκων για τα πεζοδρόμοια

29 Οκτωβρίου 201221:58

venizelou 11Το πρόβλημα με τα στενά πεζοδρόμια και τη στενότητα του δρόμου στην οδό Βενιζέλου, αναδείχτηκε για άλλη μια φορά με το ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός ενός ΙΧ, κινούμενος στην οδό Βενιζέλου με κατεύθυνση τα δικαστήρια, στο ύψος μετά τη διασταύρωση με την οδό Στογιαννίδου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στα κολωνάκια του δρόμου, τα οποία έσπασε, ανέβηκε στο πεζοδρόμοιο και προξένησε ζημιές και σε κτίρια.

Όπως επισημαίνουν κάτοικοι του δρόμου, αν υπήρχε πεζός στο πεζοδρόμοιο την ώρα της πρόσκρουσης θα είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Τόσο η στενότητα του δρόμου όσο και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και κινδύνους για τους πεζούς.Σύμφωνα με τους κατοίκους, το τελεταίο χρονικό διάστημα στο δρόμο έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος κυκλοφορίας οχημάτων που δεν μπορεί να αντέξει.

Εξάλλου, εκτός από το ύψος όπου έγινε το ατύχημα και άλλα σημεία, όπου υπάρχει στένωση και σχεδόν ανύπαρκατα πεζοδρόμια, υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι, όπως στην αρχή της οδού από το Παλιό Ταχυδρομείο, όταν τα κολωνάκια κλείνουν σχεδόν πλήρως το πεζοδρόμιο ενώ τα καρότσια αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμοvenizelou 2

VENIZELOU 1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr