xanthi emporiko metakomisi

Εικόνες καθημερινής τρέλας στην Ξάνθη. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει

27 Οκτωβρίου 201217:26

xanthi emporiko metakomisiΟ φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει καθημερινά στην πόλη διάφορες περίεργες σκηνές με την οδική συμπεριφορά κάποιων. Οι εικόνες από την τελευταία εβδομάδα, με την οποία η πόλη αποχαιρετά το παρατεταμένο καλοκαίρι, είναι ενδεικτικές της τρέλας που έχει κυριέψει τον κόσμο.

Οδηγοί αγνοούν τις θέσεις στάθμευσης λεωφορείων, αγνοούν τους πεζόδρομους, αγνοούν συχνά κάθε έννοια πολιτισμού, αν το ζητούμενο δεν είναι η νομιμότητα.

Στις φωτογραφίες Δημοτικοί Αστυνόμοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν ανοιχτές τις θέσεις για τα τουριστικά λεωφορεία αλλά συχνά μάταια. Ο καθένας θεωρεί ότι μπορεί να παρατά το αυτοκίνητο στο κέντρο, να κάνει τις δουλειές του ή να παίζει «στοίχημα» και να επιστρέψει όποτε θέλει. Αν θα καταφέρουν να παρκάρουν τα τουριστικά λεωφορεία για να αδειάσουν επισκέπτες, είναι συχνά αδιάφορο για την πόλη, αν και οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις έχουν απασχολήσει πολλάκις την επικαιρότητα της περιοχής.

Άλλος πολίτης επιλέγει να κάνει μετακόμιση από το Εμπορικό Κέντρο το πρωί ενός Σαββάτου, αφήνοντας σύξυλους τους περίοικους και τους επισκέπτες των πεζόδρομων που προσπαθούσαν να περάσουν από το φορτηγό που έκλεισε το δρόμο.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε το καθημερινό και μαζικό φαινόμενο, τα δίκυκλα να κυκλοφορούν ανενόχλητα και με κανονική ταχύτητα σε όλους τους πεζοδρόμους της πόλης, έχουμε την πλήρη εικόνα τρέλας και αδιαφορίας που επικρατεί στην πόλη. Καλό χειμώνα

xanthi lesxi katalipsixanthi lesxi katalipsi 2xanthi lesxi simapezodromos g stavrou ixxanthi plateia dimotiki astron

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr