valitses

Κοινωνικός Τουρισμός για μέλη του ΕΒΕ. Δείτε τη λίστα καταλυμμάτων

5 Ιουλίου 201207:13

valitsesΔελτία Κοινωνικού Τουρισμού της «KEMEN HELLAS» διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ σε μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης που είναι τακτοποιημένοι οικονομικά.

Η εταιρεία KEMEN HELLAS – Μαρία Χαλιορή είναι ιδιωτική εταιρία που υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τη συμμετοχή τουριστικών καταλυμάτων 2, 3 και 4 αστέρων, σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Η χρονική διάρκεια ισχύος του Δελτίου είναι από 01/06/2012 μέχρι 31/05/2013.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 62 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα – δεν υπάρχουν ξενοδοχεία της Ξάνθης στο σχετικό πρόγραμμα- που είναι υποχρεωμένα να διατηρούν αδιάθετο το 30-40% των δωματίων τους για τους δικαιούχους του προγράμματος, σύμφωνα με την έρευνα του XanthiPress.gr Η λίστα των ξενοδοχείων με ένα κλικ εδώ

Το Δελτίο Κοινωνικού Τουρισμού είναι ατομικό για 4 διανυκτερεύσεις με κόστος διαμονής (ύπνος) 48€ για όλες τις χρονικές περιόδους και για όλα τα συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα και με κόστος ημιδιατροφής 10 – 20€ ημερησίως, κατ’ άτομο ανάλογα με την χρονική περίοδο και ανάλογα με τα αστέρια του τουριστικού καταλύματος. Η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική, με πρωινό και γεύμα ή δείπνο, όπως αυτό προσδιορίζεται από τους κανονισμούς του ΕΟΤ.

Η κράτηση του δωματίου γίνεται από τον δικαιούχο του Δελτίου τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την άφιξη με ευθύνη του δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο, τα τηλέφωνα (κινητό – σταθερό) και τον αριθμό του Δελτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο, κα. Τσελεπίδου Σοφία τηλ.: 2541022533 & 2541025105.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr