savvidis_matthaios_orthopedikos

Ο Ματθαίος Σαββίδης στηρίζει το ΚΚΕ. Ανοιχτή Επιστολή

15 Ιουνίου 201205:57

savvidis_matthaios_orthopedikosΤη στήριξή του στο ΚΚΕ ανακοίνωσε δημόσια ο γιατρός και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Πούλιου, Ματθαίος Σαββίδης, παρότι είναι γνωστό ότι δεν ανήκει στο συγκεκριμένο κομματικό χώρο. Σε ανοιχτή επιστολή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ΚΚΕ της Ξάνθης αναφέρει:

 

Τουλάχιστον εδώ και δύο χρόνια, ενώ είναι ολοφάνερο, ότι η συνταγή του Μνημονίου δεν λειτουργεί, προβάλλεται συνεχώς ως μοντέλο επιτυχίας. Με εμπνευστές εκδότες και τραπεζίτες και προπαγανδιστές-εκτελεστές δημοσιογράφους, με τη μεσολάβηση πολιτικών και κάθε είδους παρατρεχάμενων, έχοντας ως στόχο ένα και μοναδικό: Να τρομοκρατήσουν –εκβιάσουν τον Έλληνα πολίτη ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης. Απειλώντας με επιστροφή στη δραχμή και έξοδο από την Ευρωζώνη. Και το χειρότερο είναι, ότι οι εκβιασμοί των αποικιοκρατών, που απειλούν με «αντισταθμιστικά» αντίποινα αν δεν πειθαρχήσουμε, αποτελούν το βασικό επιχείρημα των κομμάτων του Μνημονίου. Οι εγχώριοι «τρομολάγνοι» πλειοδοτούν στους εκβιασμούς έναντι των ξένων. Έτσι ποια επαναδιαπραγμάτευση και ποια τροποποίηση προς το καλύτερο, αλλά και ποια πατριωτική πολιτική να περιμένουμε από αυτούς; Αυτοί δεν έχουν ξεπεράσει απλώς τα όρια. Τα έχουν ξεφτιλίσει, ξεφτιλίζοντας μαζί θεσμούς, δεοντολογίες και όση εγκυρότητα τους είχε απομείνει. Και όλα αυτά στην προσπάθεια να κουρελιάσουν το ηθικό ενός λαού, αφού πρώτα κουρέλιασαν τη ζωή του, το παρόν και το μέλλον των παιδιών του, την ίδια τη δημοκρατία και τη χώρα του. Κι έτσι αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα, επισείουν τώρα την ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή. Αυτοί που βύθισαν το λαό στη φτώχεια, επισείουν την ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια. Αυτοί που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, επισείουν την ακόμα μεγαλύτερη διάλυση της κοινωνίας. Αυτοί που προσπαθώντας να νοθεύσουν το φρόνημα των Ελλήνων, εγκληματούν καθημερινά υπονομεύοντας την οικονομία.

Για όλα αυτά, πολλοί Έλληνες πιστεύουμε, ότι οι απειλές της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της Λαγκάρντ, πως η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός Ευρωζώνης, αν δεν ψηφίσουμε μνημονιακά κόμματα, συνιστούν χυδαία και βάναυση-αποικιοκρατικού τύπου-ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας. Έτσι, όσοι οργιζόμαστε και αρνούμαστε να ψηφίσουμε τα κόμματα που υποδεικνύουν και θέλουν να μας επιβάλλουν οι «επικυρίαρχοι» και τα ντόπια παπαγαλάκια τους είναι αναγκαίο να αντιδράσουμε. Η αντίδραση αυτή, ως στάση ελάχιστης εθνικής και ατομικής αξιοπρέπειας, θεωρώ ότι πρέπει να είναι η έκφραση της στήριξης – συμπαράστασής μας στο ΚΚΕ, ακόμη και όσοι δεν είμαστε κομμουνιστές.

 

Ματθαίος Σαββίδης Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Πρόεδρος Συλλόγου Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Ν.Ξάνθης

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr