kolokithakia_pantremena

Παντρεμένα Κολοκυθάκια

12 Ιουλίου 201104:45

kolokithakia_pantremenaΠαντρεμένα Κολοκυθάκια

 

Υλικά:

  • 1 κιλό κολοκυθάκια μέτριου μεγέθους
  • 3 τομάτες μεγάλες ώριμες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 πατάτες
  • αρκετό μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μπαχάρι
  • κανέλα

Εκτέλεση:

  • Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τις πατάτες κομμένες σε χοντρές φέτες και τη φρέσκια τομάτα και τα αφήνουμε για πέντε λεπτα να πάρουν μια βράση.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο μπαχάρι και ελάχιστη κανέλα. Βάζουμε και λίγο νερό για να βράσουν τα κολοκυθάκια χωρίς όμως να τα σκεπάζει το νερό.
  • Στο τέλος, πρίν κλείσουμε το φαγητό που έχει βράσει ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Σερβίρεται ζεστό με συνοδεία φέτας και φρέσκου ψωμιού!!!!!!
Καλή όρεξη!

http://greekcook.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr