palia_balitsa_

Η καφέ παλιά βαλίτσα

15 Ιουνίου 201104:58

palia_balitsa_Την βρίσκουμε πεταμένη στα σκουπίδια ή ξεχασμένη και σκονισμένη σε κάποιο πατάρι. Δώστε νέα ζωή και χρήση στην παλιά καφέ βαλίτσα, ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες της Ιφιγένειας!

 

Υλικά

  • Κοπίδι
  • Ψαλίδι
  • Χαρτί εμποτισμού ή χαρτί σαν τσιγαρόχαρτο ( στο εμπόριο θα βρείτε και χαρτιά περιτυλίγματος τα οποία είναι πορώδη
  • Κόλλα κρυσταλλιζέ

Ειδικό εξάρτημα για την αφαίρεση του αέρα από το αυτοκόλλητο (θα το βρείτε σε χρωματοπωλεία, στο Praktiker, στο Leroy Merlin, στο Art&Hobby)

1. Αρχικά με τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φωτογραφίζετε τα πάτερνς που σας αρέσουν (στη συγκεκριμένη έχουν χρησιμοποιηθεί δύο πάτερνς). Αφού μετρήσετε με ακρίβεια τις διαστάσεις της βαλίτσας, στη συνέχεια απευθύνεστε σε κάποιο κέντρο εκτυπώσεων, όπου θα σας τυπώσουν τις φωτογραφίες σε αυτοκόλλητο χαρτί ταπετσαρίας.

2. Τώρα θα χρειαστείτε τη βοήθεια και ενός δεύτερου ατόμου για να κεντράρετε το πάτερν στην επιφάνεια της βαλίτσας και να κολλήσει καλά παντού. Πριν κόψετε και κολλήσετε τις γωνίες, χρησιμοποιήστε το ειδικό εξάρτημα για να αφαιρέσετε τον αέρα από το αυτοκόλλητο.

3. Στο εσωτερικό της βαλίτσας εφαρμόστε την κρυσταλλιζέ κόλλα, καλά αραιωμένη και μετά τοποθετήστε, προσεκτικά με τα δάχτυλα και την παλάμη, το χαρτί εμποτισμού. Διπλώστε καλά τις γωνίες.

Tip:

Αναζητήστε έξτρα διακοσμητικά όπως σφραγίδες, γραμματόσημα (θα τα βρείτε στο κατάστημα La fee, Περικλέους 56, Χολαργός) που θα κολλήσετε σε διάφορα σημεία στην βαλίτσα σας.

H Ιφιγένεια Ματαράγκα τα μεταμορφώνει, επιστρατεύοντας όλες τις νέες τεχνικές αναδιακόσμηση,ς σε μοναδικά deco items! Ακολουθήστε τις συμβουλές της και δώστε στον προσωπικό σας χώρο τη δική του σφραγίδα. 

Από την Αθηνά Δρογγίτη

http://www.houselife.gr/

palia_balitsa_2_

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr