stratopedo stavroupolis

Ερώτηση Κοντού για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης

30 Μαρτίου 201123:35

stratopedo_stavroupolisΤο θέμα του στρατοπέδου στη Σταυρούπολη και η περίπτωση να κλείσει απασχόλησε σχετική ερώτηση ου βουλευτή της Ν.Δ. Αλέξανδρου Κοντού, προς  τον αρμόδιο Υπουργό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με εισήγησή μας και απόφαση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δημιουργήθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Nεοσυλλέκτων στην περιοχή της Σταυρούπολης του Ν. Ξάνθης.
Η ίδρυσή του κέντρου νεοσυλλέκτων(Τάγμα Πεζικού 557) έγινε με σκοπό να ενισχυθεί η αμυντική θωράκιση της Θράκης, η ανάπτυξή της Ακριτικής περιοχής της Σταυρούπολης και να διευκολυνθούν οι νεοσύλλεκτοι της περιοχής και οι οικογένειες τους προκειμένου να μην μετακινούνται σε Κέντρα Νεοσυλλέκτων σε περιοχές μακράν της Θράκης.
Δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση αγνοώντας όλα τα ανωτέρω αποφάσισε, όπως ισχυρίζεται, για οικονομικούς λόγους και παραβλέποντας τους εθνικούς λόγους για την δημιουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στην Σταυρούπολη Ξάνθης, να προχωρήσει σε διακοπή της λειτουργίας του.»

Και καταλήγει ρωτόντας:

Κατόπιν τούτου ερωτάται ο κ. Υπουργός.
Γιατί παραβλέφθηκαν οι εθνικοί λόγοι της λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης Ξάνθης και αποφασίστηκε το κλείσιμό του:
Εάν προτίθεται μετά την αντίδραση όλων των φορέων της περιοχής να αναθεωρήσει την απόφαση αυτή:» καταλήγει στην ερώτησή του ο ερωτών Βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr