astynomia porta peripolikoy

Συνελήφθη ο ληστής που τρομοκρατούσε γυναίκες

21 Μαρτίου 201114:50

astynomia_porta_peripolikoyΈνας 27χρονος  ημεδαπός που είχε τρομοκρατήσει νεαρές γυναίκες και τις λήστευε σε ασανσέρ, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην Ξάνθη.

Σε βάρος του εκκρεμούσε παλαιότερη δικαστική απόφαση ενώ επιπρόσθετα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο ληστείες και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο 27χρονος το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου είχε μπει στο ασανσέρ οικοδομής όπου με την απειλή βίας είχε πάρει από 25χρονη το ποσό των 220 ευρώ και τις είχε επιτεθεί σεξουαλικά. Στις 2 Μαρτίου, εξάλλου, με την ίδια μέθοδο (είσοδος σε ασανσέρ οικοδομής και απειλή χρήσης βίας) αφήρεσε από 26χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 25 € και το κινητό της τηλέφωνο.

Ο δράστης ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, , με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, προσήχθη ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr