xanthi_kentro_makrino

Προβλήματα από τον αέρα στην Ξάνθη

8 Μαρτίου 201113:43

xanthi_kentro_makrinoΜπορεί να μην υπήρξε χιονόπτωση, όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, όμως η Ξάνθη επλήγη από τους σφοδρούς ανέμους που πνέουν από το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή.

Οι άνεμοι προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στη ΔΕΗ, καθώς υπήρξε διακοπή της ηλεκτροδρότησης σε διάφορα σημεία, λόγω πτώσεων και άλλων βλαβών σε στύλους. Πέρα από τις σποραδικές διακοπές ρεύματος, που αποκαταστάθηκαν σταδιακά, πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην  υδροδότηση καθώς έμειναν εκτός λειτουργίας διάφορα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΞ, στην πόλη της Ξάνθης με αποτέλεσμα να υπάρξει πτώση της στάθμης του νερού σε διάφορες δεξαμενές και να παρατηρηθούν μικροπροβλήματα στην υδροδότηση κάποιων περιοχών.

Παράλληλα, οι άνεμοι, προκάλεσα ζημιές σε κτηνοτροφικές μονάδες, κυρίως ένα ποιμνιοστάσιο στην περιοχή των Πηγαδίων. Εξάλλου, από τους δυνατούς ανέμους προκλήθηκαν ζημιές και σε κάποιες καλλιέργειες σπαραγγιού στον κάμπο, ζητήματα τα οποία καταγράφηκαν αμφότερα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr