newego_LARGE_t_821_91892502_type11596

Δείξε κορμάρα άμεσα κι ας μην είσαι!

2 Μαρτίου 201108:49

newego_LARGE_t_821_91892502_type11596Tην επόμενη εβδομάδα παντρεύεται η κολλητή σου ή ετοιμάζεσαι να σβήσεις τα 30 κεράκια σου στην τούρτα. Πώς θα δείξεις αδύνατη και σέξι μέσα στις 7 ημέρες που απομένουν;

Ακόμα και οι επώνυμες σταρ δεν βρίσκονται όλο το χρόνο σε φόρμα, ούτε και δείχνουν τόσο λαμπερές όπως στο κόκκινο χαλί. Αυτό που κάνουν είναι να μπαίνουν σε πρόγραμμα μια βδομαδούλα πριν το μεγάλο event στο οποίο έχουν να παραστούν. Και επειδή και οι διάσημες είναι θνητές όπως κι εσύ, γιατί να μην δοκιμάσεις να κλέψεις τα θαυματουργά κόλπα τους για μια θεϊκή εμφάνιση.

Μια εβδομάδα πριν το μεγάλο event:
Τι να φας:
Βιταμίνη C: θέλεις να έχεις στα χέρια σου μια εναλλακτική λύση του μπότοξ και των ενέσεων κολλαγόνου; Εντάξει, μπορεί η βιταμίνη αυτή να μην αντικαθιστά παντελώς τις μεθόδους της κοσμετολογίας αλλά η βιταμίνη C που υπάρχει πλούσια όχι μόνο στο πορτοκάλι αλλά και στο ακτινίδιο και το γκρέιπφρουτ, θα αυξήσει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου που μπορεί να καταπολεμήσει την εμφάνιση των ρυτίδων.
Μπαχαρικά: νοστίμεψε το φαγητό σου με πιπέρι τσίλι και πιπέρι καγιέν που αποτελούν τα φυσικά όπλα που διαθέτεις για να κάψεις λίπος φυσικά.
Τροφές που σε χορταίνουν για περισσότερο: τροφές που σε κάνουν να διατηρείσαι χορτάτη για περισσότερο, όπως η βρώμη, οι φακές και οι γλυκοπατάτες, σε βοηθούν να αυξήσεις και την αντοχή σου.

Πώς να γυμναστείς: αφού η αντοχή και η ενέργεια σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα, μπορείς να κάνεις αεροβική άσκηση μέχρι τελικής πτώσης.

Την ημέρα του μεγάλου event:
Τι να φας:
Το πρωί: προτίμησε υγιεινούς υδατάνθρακες όπως είναι η βρώμη, τα φρούτα του πάθους ή ένα σμούθι λαχανικών, ενώ μπορείς να επενδύσεις και σε μερικά καλά λιπαρά όπως το βούτυρο αμυγδάλου.
Μεσημεριανό/Δείπνο: λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη από ψάρια, αμύγδαλα και σπόρους ή λευκό κρέας (φιλέτο στήθος κοτόπουλο).
Σνακς: δοκίμασε καρύδια ή τόφου που είναι πλούσια σε Ω3 λιπαρά τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και των μαλλιών σου.

Πώς να γυμναστείς: προτίμησε την πρωινή γιόγκα θα σε γεμίσει με ευεξία για να βγάλεις ήρεμη την σημαντική αυτή ημέρα.

Απόφυγε:
Γαλακτοκομικά
: μπορούν να κάνουν την κοιλιά σου να πρηστεί, ειδικά αν είσαι ευαίσθητη στη λακτόζη.
Αλάτι: επιτείνει την κατακράτηση υγρών και δείχνεις πιο πρησμένη σε πρόσωπο και σώμα.

Καταπολέμησε την κατακράτηση Υγρών:

Για να καταπολεμήσεις την κατακράτηση γρήγορα, πρέπει να προτιμήσεις τροφές διουρητικές όπως το πράσινο τσάι, ο χυμός κράνμπερι, μαϊντανός, σέλερι ή σέλινο και μάραθο.

Το προφανές είναι να πιεις μπόλικο νερό και όχι το αντίθετο. Αν το σώμα σου νιώσει ότι δεν θα πάρει νερό για πολλές ώρες, θα μπει σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και θα κατακρατήσει υγρά παραπάνω. Δοκίμασε μάλιστα νερό με λεμόνι, που θα απομακρύνει τις τοξίνες και η βιταμίνη C θα κάψει το λίπος ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς.

Πώς θα γυμναστείς:
Επικεντρώσου στην τόνωση των σημείων που θα φαίνονται στο σύνολο που θα προτιμήσεις. Η κυκλοφορία του αίματος στα μπράτσα για παράδειγμα ή στους μηρούς, θα κάνει τους αντίστοιχους μυς να δείχνουν πρησμένοι και τονωμένοι. Για μίνι φόρεμα, δοκίμασε βαθιά καθίσματα, μισή ώρα στο ελλειπτικό μηχάνημα και πους απς. Για έξωμα φορέματα, δοκίμασε ασκήσεις με βάρη στα χέρια. Για εφαρμοστά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, γύμνασε τους κοιλιακούς όσο πιο έντονα μπορείς για να μπει μέσα η κοιλίτσα.

Ντουσάκι κανείς:
Υπάρχουν συγκεκριμένα τρόφιμα που αν τα απλώσεις στο δέρμα σου, μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα πιο μαλακή και να μειώσουν και την όψη του φλοιού πορτοκαλιού. Μερικά από αυτά είναι:

Κι ο καφές κάνει θαύματα σε συνδυασμό με παρθένο ελαιόλαδο και λάδι καρύδας. Η καφεΐνη βοηθά στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος ενώ ο λάδι καρύδας ή το παρθένο ελαιόλαδο βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας.

Ωμά αυγά: χωρίς να είναι αστείο. Η λεκιθίνη στο αυγό ενδυναμώνει τους τους συνδετικούς ιστούς του δέρματος. Άπλωσε ένα μείγμα ωμού αυγού για πέντε λεπτά πάνω στο δέρμα, ξέπλυνε και νιώσε άμεσα το δέρμα σου πιο σφιχτό.

Πιπέρι καγιέν, βρώμη και γάλα: Ένα τέταρτο πιπέρι καγιέν, μισό φλιτζάνι βρώμης και μισό φλιτζάνι γάλακτος, αποτελούν το ιδανικό σκραμπ για να αποκτήσεις απαλή επιδερμίδα στο λεπτό.

Αυτοπεποίθηση πάνω από όλα:
Η αυτοπεποίθηση αποτελεί το βασικότερο παράγοντα για να δείχνεις λεπτή ακόμα κι αν δεν είσαι τόσο αδύνατη στην πραγματικότητα. Ένα ωραίο χτένισμα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και το ιδανικό μακιγιάζ, θα σε βοηθήσουν να δεις τον εαυτό σου θετικά, άμεσα θα διορθώσεις και τη στάση του σώματός σου και τελικά θα κλέψεις τα βλέμματα. Και μην ξεχνάς τον εσωτερικό σου κόσμο: ένα ζευγάρι εσώρουχα που ταιριάζουν στο σώμα σου και κρύβουν τις ατέλειές σου, θα κάνουν το σώμα σου να δείχνει μερικούς αλλά σημαντικούς πόντους λεπτότερο.

Κατερίνα Π.

Πηγή: http://www.womenonly.gr/

 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr