kedikoglou

Έντονη πολιτικη δραστηριότητα στην Ξάνθη

25 Φεβρουαρίου 201106:34

kedikoglouΈντονα πολιτική θα είναι η Παρασκευή για την Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό ήδη από την αρχή της εβδομάδας, σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ θα μιλήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου.  ο βουλευτής Ευβοίας  και υπεύθυνος του τομέα πολιτική ευθύνης Μ.Μ.Ε. της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: “Πολιτικές εξελίξεις”, στις 19.30

Ο Σ. Ξυνίδης στο  Επιμελητήριο

Τελικά όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης, ο  Σωκράτης Ξυνίδης πρόκειται τελικά να παραστεί στην εκδήλωση «Ανταγωνιστικότητα και επιχειρηματικότητα» που διοργανώνεται την ίδια ώρα. στο Επιμελητήριο και αυτή η παρουσία αναμένεται με ενδιαφέρον.

Συνάντηση Κεδίκογλου με Μ.Μ.Ε.

Παράλληλα ο Σίμος Κεδίκογλου ως τομεάρχης των Μ.Μ.Ε θα έχει το πρωί του Σαββάτου συνάντηση στο ξενοδοχείο Ξανθίππειον με εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που αφορούν στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο της κυβέρνησης  για τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Μπακογιάννη στην Θράκη.

Τη Θράκη επισκέπτεται η Ντόρα Μπακογιάννη, για πρώτη φορά μετά τη δημιουργία του κόμματός της, αλλά δεν θα περάσει από την Ξάνθη, όπου δεν έχει δημιουργηθεί κάποιος πυρήνας του κόμματός της, παρά της πρόσφατη επίσκεψη του Κώστα Κιλτίδη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr