xynidis_boutaris

Συνάντηση Σ. Ξυνίδη με το Γ. Μπουτάρη

22 Φεβρουαρίου 201114:41

xynidis_boutarisΜε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτερας, στο Διοικητήριο, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τη λειτουργία του. Ο κ.Ξυνίδης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του Υπουργείου, την λειτουργία της Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, την αξιοποίηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης στους ελέγχους της αγοράς, την πρόθεση της κυβέρνησης για την αναβάθμιση της λειτουργίας της της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και των Προγραμμάτων Διασυνοριακής Συνεργασίας. Ακόμη αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που αφορούν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τέλος συμφώνησαν στην αναγκαιότητα άμεσης και διαρκούς συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ τους και μεταξύ των συνεργατών τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr