gamiliotaxidi_sifnos

Γαμήλιο Ταξίδι στη Σίφνο

22 Φεβρουαρίου 201122:00

gamiliotaxidi_sifnosΗ Σίφνος είναι από τα πιο όμορφα νησιά του συμπλέγματος των δυτικών Κυκλάδων. Το εξαίρετο φυσικό της κάλλος, οι όμορφες παραλίες, οι κατάλευκοι παραδοσιακοί οικισμοί και οι γραφικές της εκκλησίες, την αναδεικνύουν σε ιδανικό προορισμό για ένα υπέροχο γαμήλιο ταξίδι.

Η απαράμιλλη αρχοντιά και η φιλόξενη διάθεση που κυριαρχεί στο νησί είναι αποτέλεσμα της μεγάλης πολιτιστικής και πνευματικής παράδοσης του νησιού.

        Απολαύστε κολύμπι και ηλιοθεραπεία στον Πλατύ Γιαλό, μια από τις πιο γνωστές και πιο κοσμικές πλαζ του νησιού. Είναι η ωραιότερη παραλία της Σίφνου και μια από τις πιο φημισμένες απέραντες αμμουδιές των Κυκλάδων.

        Μια εξίσου όμορφη παραλία είναι η Χερρόνησος, η οποία βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νησιού και είναι ένα πολύ γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι με μικρό ασφαλές λιμανάκι για μικρά ψαροκάικα και μικρά τουριστικά σκάφη.

        Η Σίφνος θα σας προσφέρει ένα ταξίδι του μέλιτος που θα σας μαγέψει!.. Θα κάνετε τέλειες γαμήλιες διακοπές, απολαμβάνοντας τη διαμονή σας σε πολυτελή ξενοδοχεία και σίγουρα θα θελήσετε να ξαναπάτε για να γιορτάσετε κάποια επέτειο του γάμου σας!..

http://www.gamos-guide.gr/

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr