diodia_skamni

Στο αυτόφωρο υπάλληλος διοδίων για παρακώλυση συγκοινωνιών.

1 Φεβρουαρίου 201122:07

diodia_skamniΦαινόταν απίστευτο πριν λίγο καιρό, όμως ο αγώνας των πολιτών απέναντι στα διόδια και υπέρ της νομιμότητας, φτάνει σε επίπεδα που κανείς δεν είχε φανταστεί. Τι αναφέρει η πολύ δραστήριο εθελοντική Ομάδα Δράσης της Πιερδίας:

«Πριν λίγους μήνες, ο κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος, μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας, αρνήθηκε να πληρώσει το καταχρηστικό αντίτιμο των διοδίων στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς. Ο υπάλληλος της εταιρείας αρνήθηκε να σηκώσει την μπάρα και εμπόδισε τη διέλευση του πολίτη.

Τότε, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε την Αστυνομία και στη συνέχεια μήνυσε την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» μέσω του συγκεκριμένου υπαλλήλου για «συστηματική παρακώλυση της κυκλοφορίας». Ο υπάλληλος κατέληξε στο αυτόφωρο και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, ο κ. Παπαδόπουλος θα καταθέσει συμπληρωματικά στον Εισαγγελέα Κατερίνης, ενώ τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούν από την Δικαιοσύνη, την πιστή εφαρμογή των νόμων και για την κατασκευάστρια εταιρεία, όπως αυτό ισχύει για όλους τους πολίτες.»

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης της Πιερίας.  Έτσι οι πολίτες αποδεικνύουν ότι δεν αρκούνται στην άρνηση πληρωμής, αλλά εκφράζουν βαθύτερες αρχές, περνώντας στην αντεπίθεση απέναντι στις ιδιωτικές εταιρίες, με σύμμαχο το νόμο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr