petalotis

Δηλώσεις Πεταλωτή – Κοντού για το Βατοπέδι

16 Ιανουαρίου 201117:16

petalotisΔιαφορετικές είναι οι εκτιμήσεις των στελεχών της περιοχής που έχουν εμπλακεί με κάθε τρόπο με την υπόθεση του Βατοπεδίου, αναφορικά με την παραγραφή των αδικημάτων για την πολύκροτη υπόθεση.

 Η δήλωση του Γ. Πεταλωτή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής που είχε πρωταγωνιστήσει στην αποκάλυψη, επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για παραγραφή που η ίδια μεθόδευσε κλείνοντας τη Βουλή το 2009 πίσω από την οποία κρύβεται καθώς επίσης και για ατιμωρησία. . Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός κάνει λόγο για δικαίωση και κατασυκοφάντησή του.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Πεταλωτής σε δήλωσή του αναφέρει:

«Πανηγυρίζει προσδοκώντας ατιμωρησία για το μεγάλο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Κρύβεται πίσω από τον ευεργετικό θεσμό της παραγραφής, την οποία μεθόδευσε κλείνοντας τη Βουλή το Μάιο του 2009, πιστεύοντας πώς με τον τρόπο αυτό σβήνει και την αλήθεια.

Περιφέρει δήθεν δικαιωμένη το χλευασμό της προς τον απλό πολίτη και φυσικά ταυτίζεται πλήρως με το κυβερνητικό της παρελθόν. Τότε που μέσα από ένα καλοστημένο σχέδιο δημιούργησε το σκάνδαλο Βατοπεδίου και χάριζε σε οργανωμένα συμφέροντα τη τεράστια δημόσια περιουσία.

Η κυβέρνησή μας, αντίθετα με τη Ν.Δ. και καταρρίπτοντας την κάθε προσχηματολογία της, ρίχνει άπλετο φως στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο και όπως δεσμεύθηκε απέναντι στον ελληνικό λαό, με πλήρη συναίσθηση ευθύνης, σχεδιάζει τη νομοθετική κατοχύρωση της ίσης μεταχείρισης του νόμου απέναντι σε όλους τους πολίτες, στα πλαίσια του συντάγματος, έτσι ώστε να πάψουν παρόμοια φαινόμενα και να καταστήσουμε την ατιμωρησία παρελθόν για τη χώρα μας.»

Η δήλωση του Αλ. Κοντού σε αθηναϊκό ραδιόφωνο.
Στη δήλωσή του ο πρώην Υπουργός αναφέρει: «Χρησιμοποιώ το κάθε νόμιμο μέσον έτσι ώστε αυτοί που έκαναν κατάχρηση εξουσίας εναντίον μου, αυτοί οι οποίοι με συκοφάντησαν και με έχουν λοιδορήσει, να αντιμετωπίσουν και αυτοί την δικαιοσύνη».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr