forum

Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Κομοτηνή

12 Ιανουαρίου 201117:19

forumΤο 2ο Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα την «Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας», θα λάβει χώρα στις 14-15 Ιανουαρίου 2011, στο Arcadia Hotel, στην Κομοτηνή.

Το Φόρουμ διοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με την Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων (ΤΟΒΒ), το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επιμελητήριο της Αδριανούπολης και το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK.

“Το 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ είναι στρατηγικά τοποθετημένο ώστε να δώσει απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις σχετικά με τις βιομηχανίες Τουρισμού, Εστίασης, Επιπλοποιίας, Δομικών Υλικών, Μεταφορών και Υπηρεσιών εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας την οποία αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην περιοχή. Μετά την επιτυχία του 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την προώθηση του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας των εταιρειών που θα συμμετάσχουν από τις δύο γειτονικές χώρες. Παρουσιάσεις, συζητήσεις και κυρίως Β2Β συναντήσεις θα προωθήσουν το εμπόριο και την ανάπτυξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας” αναφέρετε στην σχετική ανακοίνωση.

 

Το Φόρουμ αυτό είναι σημαντικό για όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματικές σχέσεις με Τούρκους και Έλληνες ομολόγους τους αντίστοιχα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr