dimarxeio_neo

Οι 6 Αντιδήμαρχοι στο Δήμο της Ξάνθης

5 Ιανουαρίου 201113:08

dimarxeio_neoΓνωστά και επισήμως αναμένεται να γίνουν εντός της επόμενης μέρας τα ονόματα των Αντιδημάρχων του Δήμου Ξάνθης για την ερχόμενη περίοδο.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης εξάντλησε ο όριο των 6 Αντιδημάρχων που δίδεται από τη νομοθεσία. Η θητεία τους είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2012 . Οι αρμοδιότητες δεν συμβαδίζουν απόλυτα με αυτές της προηγούμενης περιόδου καθώς υπήρξαν μικρές μετακινήσεις αρμοδιοτήτων, όπως αυτή της Πολιτικής Προστασίας που πήγε στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας. Αναπληρωτής του θα είναι ο Δημήτρης Μπένης, οι αρμοδιοτητες του οποίου εκτείνονται περά από τη διοίκηση του Δήμου σε σειρά άλλων θεμάτων όπως ηλεκτρονική διακυβέρνηση, κοινωνική προστασία, Παιδεία, Πολιτισμός κλπ.

Αναλυτικά οι Αντιδήμαρχοι:

Δημήτρης Μπένης

Οικονομικών, Διοικητικών, ΚΕΠ και Αναπληρωτής του Δημάρχου

Πάνος Ταρενίδης

Καθαριότητας,  Πολιτικής Προστασίας και 2ος Αναπληρωτής Δημάρχου

Νίκος Φωτιάδης

Δημοτικής Αστυνομίας

Χρήστος Μούρκας

Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης

Απόστολος Αγκόρτζας

Πρασίνου, Αγροτικής Παραγωγής, Τουρισμού και αναπληρωτής του Αντιδημάρχου Σταυρούπολης

Τέλος, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, οι θέσεις Προέδρου των Μανώλη Τσέπελη στη ΔΕΥΑΞ και Μανώλη Φανουράκη στη ΔΗΚΕΞ, παραμένουν ως έχουν. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες, γύρω από τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr