ΔΗΜΗΤΡΕΙΑ – ΔΑΦΝΩΝΑ 2010

2 Αυγούστου 201003:35

_Page_1_LargeΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις όχθες του ποταμού Νέστου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκεί όπου ο ποταμός περνάει δίπλα από το χωριό Δαφνώνα του Δήμου Σταυρούπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τη χορηγία του Δήμου, θα πραγματοποιήσει τα «12α ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΔΑΦΝΩΝΑ». Οι εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος στις αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα :

 7 Αυγούστου: 21:30 Ο Γιώργος Μαργαρίτης, γνωστός και με το παρατσούκλι Μαγκάρετ, τραγουδάει απ’ το 1968 όπου υπάρχουν Έλληνες. Όπως και ο αληθινός Μαγκάρετ, χαρακτηρίζεται από κείνο το μόνιμο μειδίαμα, που σημαίνει ότι, όσα αντιμετωπίζει σήμερα, του φαίνονται στραγάλια μπροστά σ’ εκείνα που η ζωή του έμαθε μέχρι χθες.

Στην καλοκαιρινή του περιοδεία συνοδεύεται από μια άκρως λαϊκή μπάντα και προσκαλεί τον κόσμο σε ένα πολύωρο γλέντι, που θα ακουστούν όλες οι μεγάλες του επιτυχίες!

 Φιλική συμετοχή Ελένη Γότση.

 Στίς 20:30 θα γίνει επίδειξη από τον αθλητικό γυμναστικό σύλλογο I.T.F.-WTF TAEKWON-DO Ξάνθης.

 8 Αυγούστου : 18:00  Παραδοσιακή μουσική με τον Στάθη Νικολαίδη στο τραγούδι τον Γιώργο Ατματζίδη στην λύρα και τον Δημήτρη Ψαθά στο κλαρίνο.

 Ώρα 18:00 Εκδηλώσεις και δραστηριότητες από τους μουσικομικρούλιδες για τους μικρούς μας φίλους άλλα και για όσους αισθάνονται νέοι:Οι Μουσικομικρούληδες αποτελούνται από μια ομάδα νέων εκπαιδευτικών (μουσικοπαιδαγωγών, νηπιαγωγών). Τό πρόγραμα αποτελείται απο τρίωρη απασχόληση των παιδιών με παιχνίδια, δημιουργικές εργασίες , τραγούδια και παραμύθια.

 Επίσης τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού όπως κανό καγιάκ -τοξοβλία paintball κ.α

  •  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr