3-702_gr_3_

Το λουλούδι των Χριστουγέννων

2 Δεκεμβρίου 201005:58

3-702_gr_3_Τα μικρά αντικείμενα κάνουν συχνά την διαφορά δίνοντας στο σπίτι την προσωπική σας σφραγίδα. Στο κατάλληλο σημείο, μια διακόσμηση με γούστο μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σας σε ένα πραγματικά ξεχωριστό δωμάτιο

Ο ιδανικός τρόπος για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα είναι να τοποθετήσετε στο χώρο σας ανθισμένα λουλούδια της εποχής. Τον χειμώνα, και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα, η πρώτη και μοναδική σας επιλογή θα πρέπει να είναι το αλεξανδριανό.

Νεκρά φύση με αλεξανδριανά. Ένα υπέροχο αλεξανδριανό μπορεί να μετατρέψει ένα απλό έπιπλο σε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Μια ενιαία σύνθεση αποτελούμενη από κόκκινα, λευκά και ροζ αλεξανδριανά μέσα σε μια μεγάλη γλάστρα τοποθετημένη πάνω σε μια απλή ξύλινη καρέκλα μπορεί να απεικονίσει την απόλυτη χλιδή.  Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και μια μικρή γωνιά του δωματίου μπορεί να αποκτήσει την δική της μοναδική γοητεία.

Δεν κοστίζει πολλά, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό: μια διακόσμηση αποτελούμενη από τρία αλεξανδριανά μεσαίου μεγέθους  να στολίζουν ένα ρουστίκ ξύλινο τραπέζι. Απλά γυάλινα βάζα σε μια ποικιλία από χρώματα και μεγέθη δημιουργούν ένα κρεσέντο χρωμάτων και υλικών τέλεια εναρμονισμένα με το άσπρο – ροζ των αλεξανδριανών.

Μικρά ρεσό και κώνοι κουκουναριών από τον τελευταίο περίπατο σας στο δάσος μπορούν να ολοκληρώσουν την διακόσμηση σας.  

Aλεξανδριανά σε κρεμ αποχρώσεις τυλιγμένα από ξύλο σημύδας, μια  καθαρά σκανδιναβική τεχνοτροπία, η οποία αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.

Το δοχείο με τα αλεξανδριανά είναι περιτριγυρισμένο από διακοσμητικό φλοιό σημύδας τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε μόνοι σας είτε να τον προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με είδη για χόμπι. Τυλίξτε τον διακοσμητικό φλοιό πάνω στο ύφασμα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο τυλιγμένο σε χαρτί. Με αυτό το φυσικό περιτύλιγμα τα λαμπερά αλεξανδριανά μετατρέπονται σε μια σύνθεση η οποία συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

http://www.houselife.gr/

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr