kalasnikof_1

Επιτυχία των αρχών στην Ξάνθη. Συνελήφθη τούρκος καταζητούμενος

28 Νοεμβρίου 201023:01

kalasnikof_1Έναν Τούρκο κακοποιό, καταζητούμενο από τις ελληνικές αρχές συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Ο 46χρονος τούρκος υπήκοος Τασκιράν Μαχμούτ μαζί με ανήλικο γιό του, κινείτο με ΙΧ στην Επαρχιακή Οδό Αβδήρων-Αβάτου όταν αντιλήφθηκε την παρουσία περιπολικού και προσπάθησε να τους ξεφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο 17χρονος γιός του άρχισε να πετά όπλα και πυρομαχικά από το παράθυρο. Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και στην κατοχή τους βρέθηκαν:

1 Καλάσνικοφ, 1 αλεξίσφαιρο γιλέκο, καλάσνικοφ  4 γεμιστήρες με 115 σφαίρες και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία.

Πλούσιο “βιογραφικό” 

Για τον συλληφθέντα εξετάζεται το καθεστώς παραμονής του χώρα μας, εκκρεμούσε προς εκτέλεση από το 2005 δικαστικά απόφαση απέλασης ενώ από την προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κατά το παρελθόν σωρεία κλοπών στην περιοχή της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας.

Καταδικάσθηκε και εξέτισε πολυετή κάθειρξη για τα αδικήματα : της απόπειρας ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικής ουσίας, αντίσταση, οπλοφορία – οπλοκατοχή, Κατοχή πολεμικού όπλου, απόδραση κρατουμένου, Σύσταση συμμορίας, Στάση κρατουμένων, παραβίαση περιορισμών διαμονής. Είναι κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε το 1990, Κέρκυρας όπου δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001, των φυλακών Μαλανδρίνου όπου και αποφυλακίστηκε το 2005.

kalasnikof_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr