karalidis_kali

Ξεκίνησε άτυπες επαφές με στελέχη των υπηρεσιών ο Φ. Καραλίδης

28 Νοεμβρίου 201008:26

karalidis_kaliΣε επιμορφώσεις για το Σχέδιο Καλλικράτης αναχωρεί τη Δευτέρα ο Φώτης Καραλίδης, ο οποίος θα απουσιάσει για μία εβδομάδα. Όπως είναι γνωστό τα νεοεκλεγμένα στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι βρίσκονται σε συνεχή σεμινάρια και ημερίδες προκειμένου να προετοιμαστούν για την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης.

Το γεγονός είναι ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει από κυβέρνηση και ΥΠΕΣ για τη μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση αλλά και του μεγάλου πολιτικού και διοικητικού φόρτου που αναμένει τους νέους αυτοδιοικητικούς άρχοντες εξαιτίας της μεταφοράς αρμοδιοτήτων αλλά και των μετατάξεων που αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα καθώς τα περισσότερα χρονοδιαγράμματα έχουν ορίζοντα το τέλος του χρόνου.

Επαφές Καραλίδη με Προϊσταμένους

Πάντως  ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης έχει ήδη ξεκινήσει άτυπες  επαφές με τους επικεφαλής των υπηρεσιών της Νομαρχίας Ξάνθης. Στόχος των επισκέψεων αυτών να ενημερωθεί για τα θέματα της Νομαρχίας λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του. Ήδη, φέρεται να έχει συναντήσει,  μία Προϊσταμένη υπηρεσίας ενώ ανάλογες επαφές υπολογίζεται ότι θα έχει τις επόμενες μέρες

Mεταφορά υπηρεσιών

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρώτος Αντιπεριφερειάρχης της Ξάνθης σκοπεύει να αξιοποιήσει τους πολλούς χώρους που θα έχει το κτίριο της πρώην Νομαρχίας στο εξής. Έτσι σχεδιάζεται η στέγαση υπηρεσιών, όπως η Διεύθυνση Δασών για την οποία έγινε λόγος πρόσφατα, στα κενά γραφεία που υπάρχουν και ενδέχεται να αυξηθούν.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr