_1_1

Η κακιά πεθερά

24 Νοεμβρίου 201018:01
_1_1Σου κάνει τη ζωή μαρτύριο κι αυτό δεν είναι μόνο δική σου ιδέα, αλλά και του γιου της, ο οποίος παρεμπιπτόντως σου ρίχνει δίκιο, αλλά μία αδυναμία στη μανούλα του την έχει.

Εσύ, από την πλευρά σου, θέλεις να τη βάλεις στη θέση της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμείς να διαπληκτιστείς με το σύζυγό σου. Χαλάρωσε κι απόλαυσε τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να την κάνεις να καταλάβει ότι πρέπει επιτέλους να πάψει να ασχολείται μαζί σου.

Σας επισκέπτεται χωρίς πρώτα να ειδοποιήσει. Προφανώς έχει την εντύπωση ότι όταν της λέγατε ότι το σπίτι σας είναι και δικό της, το εννοούσατε. Τώρα τη βλέπετε μπροστά σας Σαββατόβραδο, τη στιγμή που εσείς πιάνετε τα κλειδιά στα χέρια για να φύγετε. Και της κάνετε τη χάρη να ακυρώσετε την έξοδό σας. Μία φορά, δύο, τρεις, φτάνει πια. Υπολογίστε περίπου την ώρα που έρχεται και κανονίστε να φύγετε λίγα λεπτά νωρίτερα. Όταν θα βρει τοίχο πόρτα, θα σταματήσει να σας επισκέπτεται όποτε γουστάρει.

Ανακατεύεται εκεί που δεν τη… σπέρνουν. Έχει γνώμη για τα πάντα, από το που θα μπει ο καναπές (που εκείνη έχει αποφασίσει ότι θα είναι τριθέσιος και όχι διθέσιος), μέχρι για το ποια σεντόνια θεωρεί εκείνη ότι πρέπει να στρώσεις στο κρεβάτι σου. Πέρα από το ότι μπορείς να τη βρίσεις, ή να προσπαθήσεις να της εξηγήσεις ότι πρόκειται για το σπίτι ΣΟΥ, το οποίο θα φτιαχτεί με το γούστο ΣΟΥ, μπορείς να την αγνοήσεις και να κάνεις αυτά που αρέσουν σε εσένα. Κάποια στιγμή θα καταλάβει.

Ναι, γνωρίζεις αρκετές περιπτώσεις διαζυγίων που έχουν προκληθεί από τη συμπεριφορά της «μαμάς», αλλά εσείς δεν είστε διατεθειμένη να καταθέσετε τα όπλα. Και καλά κάνετε…

Ο γάμος είναι για δύο και όχι για τρεις!

(www.myworld.gr)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr