xanthi_serres_pano

Ενωμένοι οι φίλαθλοι Ξάνθης και Πανσερραϊκού, έστειλαν μηνύματα.

20 Νοεμβρίου 201023:27

xanthi_serres_panoΑντίπαλοι μόνο για 90’ υπήρξαν οι φίλαθλοι της Skoda Ξάνθης και του Πανσερραϊκού στο σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί οι παραδοσιακά καλές σχέσεις μεταξύ των φίλων των δύο γειτονικών ομάδων πιστοποιήθηκαν για άλλη μια φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Όπως έγινε γνωστό από τους XanthiFans οι δεσμοί μεταξύ των οργανωμένων των δύο ομάδων ισχυροποιήθηκαν ακόμη περισσότερο με την ευκαιρία του ματς. Φίλαθλοι του Πανσερραϊκού βρέθηκαν από νωρίς στο στέκι του Ομίλου στην οδό Χατζησταύρου και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να περάσουνε μερικές ευχάριστες ώρες, συνοδεία εδεσμάτων που έβγαιναν από τις ψησταριές.

Οι φίλοι των δύο ομάδων , όταν ήρθε η ώρα του αγώνα, αναχώρησαν μαζί για το γήπεδο και υπενθύμισαν σε όλους τους φιλάθλους του ματς τις καλές τους σχέσεις αναρτώντας στο κέντρο του γηπέδου πανό που ανέφερε: «Μας ενώνουν πολλά, δεν μας χωρίζει τίποτα». Πιστοποίησαν με αυτό τον τρόπο ότι υπάρχουν φίλαθλοι που διαθέτουν τον κοινό νου και την ποιότητα να αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο διαφορετικά από τις μειοψηφίες που έχουν επιβληθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 xanthi_serres_syndesmos_1

xanthi_serres_syndesmos_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr